Portretten

In mijn portretopdrachten streef ik naar monumentaliteit, uitgebalanceerde mooie kleuren en een treffende gelijkenis. Verder vind ik het contact met de mensen die ik portretteer belangrijk, waardevol en fijn, dit geldt ook voor de opdrachtgevers i.h.g.v. het schilderen naar een foto.

U ziet hier een mix van stijlen die ik gebruik. De meest naturalistische die u ziet, lenen zich het best als het een portret naar een (liefst professionele) foto moet zijn. De techniek kan in overleg gekozen worden, en is acryl op doek of schildersboard, en potlood, aquarel, houtskool, inkt of krijt, (of een combinatie hiervan) op papier.
Als u, of een van uw kinderen, model komt zitten, zijn er 3 à 4 sessies vereist van 2 tot 3 u. gemiddeld. Daarnaast neem ik nog foto’s als studiemateriaal. Het liefst werk ik thuis, maar eventueel kan er ook bij de klant aan huis gewerkt worden.

 

Portret03  Portret05  Portret01  dubbelportret     Lidwina | Techniek: acryl op linnen. Formaat 55 x40 cm.  Zelfportret | Techniek: gouache op papier  Portret02  Vader